torsdag 3 mars 2011

I "Mahlins anda"

l


Hej!
Hemma med sjuka barn är verkligen inte kul. Speciellt när mannen i huset är bortrest hela veckan. Nåväl, inspererad av helgens kurs har jag gjort en ny LO i "Mahlin anda". Det är riktigt kul...skulle dock ha ljusare kort....men man tager vad man haver. Dottern i familjen tycker att jag bara gör LO på lillebror, så näst LO blir en med tösen. Håll till godo med lite detaljbilder.Jag köpte för ett tag sedan virkade dukar på loppis, som jag har använt som masker när jag har mistat:) Jag har mistat först med guldskimmer och sedan med blått.

1 kommentar:

 1. Men ååååh så läckert!! Verkligen i Mahlin-Anda fast ändå du Malin... :D Så läckert med den virkade duken som mask, det måste jag testa innan jag använt upp alla! ;) Det handskrivna va oxå så vackert! Fågeln oxå - ja allt va snyggt! :D Önskar att jag inte missat kursen men blir det fler tillfällen måste jag ju hoppa på, det inser jag ju!

  Ja det är nog bäst att du gör nästa LO på dottern då om hon påpekat detta ;)... jag har ju bara en (än så länge) så här behöver jag inte tänka på det - fast jag tycker det är roligt att scrappa lite på syskonbarnen oxå! :D

  Det börjar närma sig nu... ska bli så kul!
  Kram
  Emmeli

  SvaraRadera