fredag 25 mars 2011

En underbar helg!

Tänk var tiden går fort när man har roligt! I lördags arrangerade vi Vårgårdas scrapmara och det var helt underbart. Så mycket possitiva, kreativa härliga tjejer i en och samma lokal. Tack alla! Det kommer kort från maran senare.

Pga av maran har jag inte hunnit med förra veckans LO, men den kommer här:Vi avslutade helgen med kalas för lilla Ella, nu 2år, barnens kusin. Min bror hade bakat dessa läckra bakelser; maskar som kryper på jord:) Det var gör gott!!

Scraplagret har en månadsutmaning om att man ska scrappa sin idol. Då jag inte är den personen som har speciella idoler, tänkte jag hoppa över denna utmaning. Men i helgen slog det mig att mina idoler är inte rockstjärnor eller filmstjärnor. Nej, de är två fantastiska systrar vars bloggar jag följer så gott som dagligen och vars verk inspirererar mig enormt. De är också otroligt generösa med att lära ut sina tekniker. Jag tog dessa fina kort på dem i lördags på Vårgårda scrapmara. Detta är mitt bidrag till utmaningen, mina idoler Rimna och Nilla:)

5 kommentarer:

 1. Men jisses Malin, jag är alldeles rörd och tårögd. Tack allra sötaste du!
  Du vet väl om att DU är helt fantastisk.
  Ett sånt jobb du och dina scraptjejer gör.

  Underbar lo,
  en lika fantastisk scrappare som underbar person är du!


  Tack allra finaste vännen!
  Kramar i massor
  Nilla

  SvaraRadera
 2. Vilka fina alster, Malin! Det är så roligt att äntligen få träffa dig och lära känna dig med. Scrapmaran var ju bara så rolig. =)

  SvaraRadera
 3. Du är väl för go! Blir helt varm i hjärtat!

  Tack underbara DU!

  SvaraRadera
 4. Men ååååh vilken smart idé, tänkte oxå filmstjärneidoler och kunde inte säga att jag hade någon men scrpaidoler har man ju några stycken men det varierar väldigt oxå. Kan dock skriva under på att Nilla och Rimna är heeelt fantastiska!! Din layout är oxå såååå snygg och du gör helt underbara och inspirerande saker du med!! Kram Emmeli

  SvaraRadera
 5. Ååå vad fint!!!
  Jättevacker Layout och så gulligt skrivet!

  Jag kan säga att dom är världens bästa systrar också!!!

  Tack igen för träffen! det var så himla roligt. Jag kommer nästa gång också!

  Mvh Veronica

  SvaraRadera