måndag 3 oktober 2011

Wow, vad kul vi hade!!Tack alla ni underbara människor som var med på vår Scrapmara i Vårgårda! Ni är fantastiska, positiva, tävlingssugna, shoppinggalna och oerhört generösa. Jag måste nog säga att detta var den allra bästa maran hittills.

För i år hade vi två nya inslag:
- Annas ljuvliga mamma, Birgitta, som skötte köket, med allt vad det innebar. Tack vare detta kunde Anna, Eva och jag sitta och scrappa vi med:) Snacka om lyx!!!!
-Det andra var goa Helen från Scrapfabriken som hade med sig sitt otroligt roliga och stora utbud av scrapinggrejer. Vilken affär!! Vi, och våra scrappande vänner, vill verkligen se dig igen på vår nästa mara....och Rimna, jag hoppas du ser dig som ett givet inslag i vår mara. Vi älskar dig och dina demosar!!!Under veckan kommer fler inlägg från helg!


3 kommentarer:

 1. Det är jag som ska tacka för att jag fick möjligheten att närvara! Jag kommer mer än gärna nästa gång ;)

  Det var en mycket proffsigt genomförd mara i en underbar lokal. Jag kände mig minst sagt bortskämd när jag bara ställde min kaffekopp i köket och Birgitta tog hand om den. God mat, roliga tävlingar och deltagare som satt kvar ända till sista minuten.

  Tycker att deltagarna var vääldigt duktiga, allihop och det var så kul att se varorna få liv. Då tänker jag på Malins underbara layout där du använde Distress Stain i en lång rad eller det mycket fina minialbum som en av deltagarna gjorde som skulle ges bort.

  Tack och kärlek till er!

  SvaraRadera
 2. Tack snälla för en magisk dag! Älskar att bli bortskämd med hämtning vid station och mat/service hela dagen. Ni är bäst!!!

  Jag kommer gärna igen, det vet ni!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack själva för en som vanligt mycket härlig mara! Man känner sig som "hemma" då man tassar omkring där i raggisarna (men så är man ju också en av de få som har varit på a.l.l.a marorna ;-) ) och det är supermysigt!
  Butiken var fantastisk, första gången på länge som något lockade fram min scrapköplust och då är jag ändå hyfsat kräsen...!

  Fastän vårt bord kan vara lite av ett "pain in the as" vad det gäller önskmål, tävlingstolkingar osv tror jag nog inte att ni vill bli av med oss och tur är väl det; för det lär ni inte bli i första taget! ;-)
  Förresten; inget gnäll på utvärderingslappen i år! ;-)

  Kram på er snyggingar och hoppas ni får en härlig slant över till att shoppa loss, gå på kurs eller åka på inköpsresa!
  Malin

  SvaraRadera