torsdag 7 april 2011

Underbar lördag:)

I lördags var jag på Scrap och Hobbys scrapmara i Sävedalen. Det är så vansinnigt roligt att åka på mara. Man träffar nya människor och får ideér och inspiration.

Lördagsmorgonen började riktigt bra då jag såg att jag hade vunnit Scrap och Hobbys månadstävling. Min LO hittar du här.

Tro det eller ej, men så fortsatte sedan dagen.
Första utmaningen på maran var att göra sin namnskylt, utan några dekorationer! Resultatet ser du nedan och denna blev lottad till pris:) Den söta tjejen köpte jag i någons loppislåda på vår mara.Av tre utmaningar som jag var med på vann jag en, med denna LO. På kortet ser ni söta kusinen. Här skulle man skapa sitt egna bakgrundspapper (Tack Rimna för du lärt mig göra distress-rutor!)liten detajbild...

Lycklig och trött och med ett enormt sug efter ny mara kom jag i säng!

Nedan ännu en LO jag gjorde den dagen.

3 kommentarer:

  1. Men DU så underbart fina grejer du skapar!
    Härligt att jag kan inspirera dig, och den lilla flickstämpel har du nog hittat i min loppislåda... ;) Nu fick jag ett plötsligt sug efter den igen när jag ser hur du använt den... Men jag vet ju var den bor!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Men så fina alster. Gillar verkligen hur du använde distress rutorna som bakgrund. Blir ju ett helt nytt sätt att använda sig av den tekniken. Kul.

    SvaraRadera
  3. Jättefina LO:s, även den i inlägget ovan. Grattis till vinsten den var du värd:)
    Tack för ditt avtryck.
    Kram från den som lurade dig att köpa stämplar;))
    //Tesa

    SvaraRadera