torsdag 17 februari 2011

You can fly!

Har gjort en LO utifrån Scraplagrets februari-utmaning.

Denna gång handlar det att göra en hyllning eller historia om någon man känner kärlek inför. Man skulle även försöka få med så mycket som möjligt av denne någons personlighet på sitt alster.

Jag valde min dotter.

Jag har valt ett soft kort, då hon är lugn. Hon älskar att titta på kläder och när hon väljer själv vad hon ska ha blir det gärna glada färgkombinationer.
Molnen symboliserar att hon ofta drömmer sig bort, fjärilen för att hon är vacker, hjärtat för att vi älskar henne så och att hon att hon har ett stort hjärta. Filmstripen för att hon ser gärna på TV/film. De rosa convers-skon= favoritskor, kompassen för att hon orienterat och det rosa "tårtpappret" valde jag dels för den starka färgen samt för att hon älskar att baka, så länge hon får experimentera själv i köket.

Titeln vill jag ge henne som ett led ord för att tro på sig själv:)Det härliga rosa pappret (overlayen från Hambly), de färgglada banden, fjärilen har sansat ut från ett annat papper och den rosa klammren kommer från Mollys färgglada februari-kit.

3 kommentarer:

  1. Så fantastiskt fiiiiin! Helt ljuvlig och va fint du fått med alla speciella saker om din dotte! Underbart! Varifrån kommer den läckra skyltdockan? ♥ Emmeli

    SvaraRadera
  2. Tackar! Skyltdockan har jag skrivit ut på en siluette.

    SvaraRadera
  3. Så läcker!!! Snyggt med tårtpappret att skära ut i mitten, ska jag försöka komma ihåg... Ha det gott!

    SvaraRadera