måndag 7 september 2009

Tack alla ni underbara kreativa tjejer!

Tack ni underbara kreativa tjejer som förgyllde Scrapmaran i Vårgårda i lördags. Vi var 40 stycken som satt med papper, kort , klister, lim, glitter och ja, you name it, och skapade LO:s, kort, bordsplaceringskbort och "muffins".Vi hade fem utmaningar under dagen och till dessa gjordes det en uppsjö av fina alster. Det är så roligt att det blir sådan variation i de alster som lämnas in och det ger mig en enorm inspiration till mitt eget scrappande. Här kommer lite bilder från maran. In nästa inlägg ska ni få se del av det fina som skapades under dagen.
På plats fanns Sanna från Pappersbiten med ett härligt utbud. Jag förundras över att trots att jag har en hel del scrapsaker så hittar jag alltid "måste ha"-grejer och just nu är alfabetsstickers stora favoriter. De finns i hela 15 olika färger och Pappersbiten har dem alla!
Under dagen erbjöd Karin Holmberg från Qibrezze 15minuters massage, något som var mycket uppskattat. Det kommer garanterat bli ett stående inslag på våra kommande maror!

1 kommentar:

  1. Tack själva tjejer för ännu en underbar scrapdag! Jag kryssar i almanackan inför våren ;-)

    Kram Malin

    SvaraRadera