söndag 15 maj 2011

Lekt och haft roligt:)

Mollys scrapbooking har en utmaning där man ska visa att man tycker om scrapbooking. Jag valde att mista och måla och bara leka fram min LO. Ganska sent i processen plockade jag fram kortet jag skulle scrappa. Äntligen fick jag scrappat kortet då min dotter håller sin lillebror för första gången.



Kortet blev väldigt ljust. Ska försöka ta om det senare under dagen.

fredag 13 maj 2011

Min goa tjej...och en oväntad och fin award...

Det har ju varit NSD (National Scrap Day)! Fast som min man sa så har väl vi det varje dag:) Scraplagret har en skissutmaning tack vare denna dag. Jag hakade på och här ser ni mitt resultat:



Gulliga Emmeli har gett mig en award! Det är en award, uppmuntran till de som har färre en 100 följare. Emmelis motivering var att jag inspirerade henne. Finare award kan jag inte tänka mig. Jag kommer att skicka denna vidare...mer om det i ett senare inlägg.

tisdag 3 maj 2011

Kort och ännu fler kort=)








Häromdagen satt vi och pysslade och då gjorde jag lite fler distress rutor som Rimna demade på vår Mara. Det är ju så fantastiskt roligt! Jag är helt inne på kort just nu så det blir inget scrappat=) Men, men.... Det blir ju lite kort!






Sen färglade jag och klistrade ihop ett litet grattis stämpel med en helt ljuvlig stämpel från Pink cat studio. Visst är den fin!?



Just nu hägrar Desperate Housewives på Tv sen har jag fått en liten hög med nya underbara stämplar från Stampingbella som väntar på att bli färglagda! Så roligt!
Vi ses!





















Posted by Picasa