torsdag 31 mars 2011

Bygga en helikopter - veckans LO v.12


Hej på er!
Jag ligger en vecka efter med "Veckans LO", men hoppas komma ikapp i veckan:) V.12 LO kommer här och det är lill-grabben som skulle bygga sig en helikopter, precis som Alfons i "Aja, baja Alfons Åberg".

Jag har utgått från en skiss i Stellas marsmånads-tävling. Skissen är för övrigt ritad av duktiga Jånna.

Ha det gott....

måndag 28 mars 2011

Längtar efter sommaren:)



Har gjort en Lo till Scrapidoos månadstävling. Jag gillar att scrappa efter skisser..och jag längtar efter lite värme.

söndag 27 mars 2011

En bråk del av...













Tyvärr fotade vi inte alla alster. Här kommer en bråkdel av allt som gjordes under scrapmaran i Vårgårda. Under 12-timmar bjöd vi på 7 tävlingar, så visst hade tjejerna en del att göra:) Men om du tittar här, här, här, här, här, här, här, här, här, här, och här. Så hittar fler underbara alster gjorda på maran.

Tusen tack ni underbara människor!

Tusen tack alla ni tjejer som var med på maran. Här kommer lite bilder från maran:)





Karin gav oss välbehövlig massage. Lyxigt!!
Sanna var där med ett härligt utbud från sin butik.
Duktiga Rimna demonstrerade distress-rutor. Detta är en distress-ruta. Tjusigt eller hur!!

fredag 25 mars 2011

En underbar helg!

Tänk var tiden går fort när man har roligt! I lördags arrangerade vi Vårgårdas scrapmara och det var helt underbart. Så mycket possitiva, kreativa härliga tjejer i en och samma lokal. Tack alla! Det kommer kort från maran senare.

Pga av maran har jag inte hunnit med förra veckans LO, men den kommer här:



Vi avslutade helgen med kalas för lilla Ella, nu 2år, barnens kusin. Min bror hade bakat dessa läckra bakelser; maskar som kryper på jord:) Det var gör gott!!

Scraplagret har en månadsutmaning om att man ska scrappa sin idol. Då jag inte är den personen som har speciella idoler, tänkte jag hoppa över denna utmaning. Men i helgen slog det mig att mina idoler är inte rockstjärnor eller filmstjärnor. Nej, de är två fantastiska systrar vars bloggar jag följer så gott som dagligen och vars verk inspirererar mig enormt. De är också otroligt generösa med att lära ut sina tekniker. Jag tog dessa fina kort på dem i lördags på Vårgårda scrapmara. Detta är mitt bidrag till utmaningen, mina idoler Rimna och Nilla:)

fredag 18 mars 2011

Idag är det dags!!

Tänk vad tiden flyger iväg! Idag är det ju dags för maran! Vi höll på hela kvällen igår och flyttade bord och förberedde och nu ska jag strax iväg och möta Eva och Malin för att lägga i ordning resten så att det är fint när ni kommer!=)
Hoppas att ni har spanat in Rimnas blogg så ni fått en försmak av en av dagens händelser!
Ser fram emot dagen!
Välkomna!!!!!

torsdag 17 mars 2011

Nu är det nedräkning....:)

På lördag är det äntligen dags för VÅRGÅRDAS SCRAPMARA! Det är 6:e gången vi anordnar detta och det är så otroligt roligt....och lite nervöst så här dagarna innan.

Som ni ser vid sidan om detta inlägg så har vi kanonbra sponsorer till vårens mara. Besök dem gärna, det är bara att klicka på deras logga så vips är ni inne i deras underbara butiker. Några av er besökare kommer på lördag att ta med er fina priser från dem hem:)

Vi är mycket stolta att vi även denna gång har fått RIMNA till oss. Hon kommer att hålla i en demonstration och om ni går in på hennes blogg så får ni en liten "sneak-peek"...

KARIN från Qibreeze, kommer att finnas tillhands för oss och erbjuda underbar massage för våra nackar. Detta är lyx utöver det vanliga mina vänner...

Naturligtvis kommer SANNA från Pappersbiten att finnas med oss hela dagen med sitt fina sortiment. Hör gärna av er till henne om det är något speciellt ni vill att hon tar med!

Varmt välkomna alla Vårgårda marans scrappare!!!

söndag 13 mars 2011

Suger & spice v.10



Veckan LO är gjord efter Scrap och Hobbys månadstävling. Där ska man följa ett "recept" när man skapar sin LO så jag tyckte bilden då flickorna bakar passade bra:) Rubriken blev "Suger & spice - thatś what little girls are made of"



Det skulle bland annat finnas något med som man inte brukar scrappa med. Jag satte dit små tårtljus.

måndag 7 mars 2011

Twinkle twinkle little star



I "Mahlins anda"...del två
Här kommer ytterligare en LO som jag skapat efter "Mistkursens" princip. Det är så otroligt roligt att låta bakgrunden växa fram med hjälp av färg och dekorationer.



Har stämplat Love med härlig Magnoliastämpel både som bakgrund och på chipboarden (tack Sara för tipset!)



Använder vanligtvis aldrig knappar men följde "receptet" och blev riktigt nöjd med min lilla hög:)

Huvudfoting - veckans LO v.9



Vecka 9 LO blir en LO utan foto. I stället har jag satt in min sons teckning. Hans allra första huvudfoting, som blev gjord i veckan. Upplägget på min LO är från en skiss från lscrapbookings månadstävling. Jag valde att vrida skissen ett halvt varv.



Jag har använt mig av ett mistsettet "Glimmer Mist 1oz Color Kit - Sundance" som jag älskar. Det får mig att känna värme och verkligen längta efter sommaren. Den lilla skylten vid ugglan är en kylskåpsmagnet som jag limmat dit. "Allt går att scrappa:)"

torsdag 3 mars 2011

I "Mahlins anda"

l


Hej!
Hemma med sjuka barn är verkligen inte kul. Speciellt när mannen i huset är bortrest hela veckan. Nåväl, inspererad av helgens kurs har jag gjort en ny LO i "Mahlin anda". Det är riktigt kul...skulle dock ha ljusare kort....men man tager vad man haver. Dottern i familjen tycker att jag bara gör LO på lillebror, så näst LO blir en med tösen. Håll till godo med lite detaljbilder.



Jag köpte för ett tag sedan virkade dukar på loppis, som jag har använt som masker när jag har mistat:) Jag har mistat först med guldskimmer och sedan med blått.