lördag 23 oktober 2010

Kort, kort ,kort=)

Häromdagen fick jag för mej att testa ett par digitala stämplar från Some odd girl
Fastnade för ett par killar; SuperToby och SkaterKody. Den senare liknade min stora son tyckte jag så jag planerade att måla honom blond, men ibland blir det inte som man tänkt=)
Det var roligt att testa digistamps men jag tycker nog det är roligare att få stämpla själv!


Mitt sista kort stämplade jag med en stämpel jag köpte i USA i somras från PTI
Det kortet blev ju helt annorlunda mot dom andra tre men det var väldigt kul att ta sej tid att leka lite igen.

Vi ses igen/Anna


fredag 22 oktober 2010

Lyckomånad!!

Denna månad har jag haft verkligen tur. Det vissade sig att jag vann Pappersbitens septemberutmaning med denna LO. Riktigt roligt att bli framröstad av ett DT-team.



Jag har även försökt mig på Pappersbitens oktober utmaning. Denna gång är det en bingobricka och jag har använt mig av två rader (rad 3 & 11).Häng med du med, vet jag! Så här blev resultatet:



Nilla hade en utlottning av två stycken Sassafrassa paket och ja, jag blev faktiskt skit-glad, så vann jag det ena. Tack Nilla!! Kika in på hennes blogg, hon gör fantastiska saker.

Jag har använt ett av papprena jag fick från Nillas utlottning, som fotomatta samt det gula bandet . LO nedan är gjord efter en insirations bild, som verkligen är färgstark, från Stellas oktober tävling. Var med du med!



Tja, det var allt från mig. Ha det så gott!

torsdag 14 oktober 2010

Underbara Rimna på vår Scrapmara!!



Rimna var och gav stjärnstatus till vår mara. Det är fantastiskt att se vad hon skapar och hur hon jobbar. Rimna demade för oss hur man gjorde en underbar vintage - julpåse. Jag, mitt fån, var så imponerad/intresserad över demon att jag glömde ta kort på den underbara påse. Du får helt enkelt titta in här för att se den på Rimnas blogg. Som du ser här nedan var det fler som var mållösa över denna påse.


Rimna gjorde en härlig LO där hon använt misten på ett sätt som inspirerade fler att testa detta (Malin och Tessan).

Ett underbart kort skapades oxå.

Tack för all inspiration Rimna!

fredag 8 oktober 2010

Mina alster från maran

Jag började med att göra ett par små tags av inkidos welltags som Malin slängde till mej! Dom har jag satt magneter på så nu hänger dom på kylen hemma.

I somras var vi hos min syster i USA och vi gjorde en liten tripp bl.a till en liten by som hette Sisters, utanför den låg det 3 berg som passande nog hette 3 sisters=) Där var vi ju tvugna att ta ett kort på oss och min syster tyckte jag skulle scrappa om sisters in sisters! Så nu är det gjort!

Här är ett annat kort på min söta syster med latten i högsta hugg! Bakrunds pappret symboliserar hur mycket vi pratar när vi träffas -nästan ingenting*lol*
Det var vad jag hann under maran men vi hade fantastiskt kul med er alla!!
På återseende!


torsdag 7 oktober 2010

Thank you Debrah!!



Helt oväntat och mycket uppskattat fick vi, till alla deltagarna, "Ephemera" från Annas systers svärmor Debrah, från Portland i USA (hängde ni med:) ). Ephemera betyder flyktigt och är saker som vi använt och sedan tänker slänga.
Vad vi fick var en påse med lite olika "flyktiga" saker, som var så fint inslaget och låg i en brun påse.
En av tävlingarna vara att dekorera denna påse med minst 3 saker från innehållet i påsen. Här ser ni några av de härlig alster som skapades.

Thank you Debrah for all the lovely things you gave us. It brought us a lot of joy and inspiration.

En underbar julstjärna!



Sanna (från Pappersbiten) demonstrerade för oss hur man gör denna underbara julstjärna. Den är lite klurig, men det blir en fantastiskt resulatat.

måndag 4 oktober 2010

Tack tjejer!!!

Vill tacka er alla som var med på Vårgårda Scrapmara den 2 oktober för en underbar träff. Det är ju ni som deltagare, demonstratörer, butiksinnehavare, sponsorer, kockar som med er glädje och inspiration gör denna mara till vad den är. Vi "just love you"!
Och ja, ni kan vara säkra på att det blir en ny mara till våren (den sjätte).
Här kommer några bilder från maran. Fler kommer att komma under veckan!

Ramona visar hur hon gör sina underbara pappersblommor inför imponerande åhörare, som även fick pröva på att göra egna: