måndag 29 juni 2009

Här kommer mer scrapcandy.

Nu är det stämpelfabriken som lottar ut. Men skynda er att kommenter på deras blogg för de är bara till den 30 juni.

Scrapcandy!

House if Inspiration lottar ut scrapcandy. Pröva ni lyckan med!

söndag 28 juni 2009

Underbar helg!!!!!!






Denna underbara helg har Eva, Anna och jag haft den stora lyxen att spendera på Annas land. TACK ANNA!! Vi har scrappat och badat i pool - ren lyx alltså! Jag vill göra det nästa helg med...
Anna hälsa Simon och tacka för att han stod ut med att vara hemma just denna helg, och istället lät oss plaska i poolen!

Vi har förövrigt bestämt att höstens scrappmara blir den 5 september. Inbjudan skickas snart till er som var med sist. Övriga som är intresserade hör av er till oss.

Här ovan är de alster som jag lyckades få gjort.

torsdag 25 juni 2009

Ännu en färdig!!!


Jag har lyckats göra färdigt ännu en LO till Cropen. Mina barn i midsommarkrans. Hampus vägrade ha en så vi fick snabbt ta på den-allt för att få en bild. Swirlen har jag gjort av Pearlmaker och vita pärlor.

Jag blev veckans val!!!! Jippie!!!

Mitt bidrag till Veckans skiss 25 "En liten Lortgris", som ni kan se tidigare här i bloggen, blev vald till Veckans val! Gud vad roligt och tack så mycket!

LO klar till Svensk Scrapbokings CC


Klar med en av utmaningarna till Svensk Scrapbokings CC. Har dock inte lyckats lägga den i deras galleri än. Bl.a gick utmaningen ut på att ha en färgklick och det tycker jag nog att detta Sassafrassa papper utstrålar!
Tack alla ni för en trevlig scrappkväll i tisdags. Alltid lika kul och inspirerande att träffas.

tisdag 23 juni 2009

2 kort

Det första kortet har jag gjort till min Svägerska och Svåger som på midsommarafton fick sitt tredje barn, Mira!

Detta kort ska till min kollega som precis har gift sej!


måndag 22 juni 2009

Lortgris!


Här kommer en LO på vår lilla lortgris som älskar dypölen på berget. Jag har gjort LO:n efter Veckans skiss.

söndag 21 juni 2009

Sir Elton John!



Vi (jag och min man) har varit på konsert på Borås Arena ikväll med Sir Elton John!
Bilderna blev sådär men det var kul att visa i alla fall. Konserten var Kanon! Han kan verkligen spela och sjunga. Han höll på oavbrutet i nästan 2½ timme. Vi hade sån tur med vädret också, det regnade när vi åkte dit men när vi kom fram sken solen och sen hade vi en jättefin kväll!

onsdag 17 juni 2009

Kul med ugglor !

Här sitter min dotter och metar krabbor. Kortet är taget på Orust under förra sommarens semester. Jag gjorde denna för ett tag sedan , men har inte tyckt den var färdig. Så igår ritade jag på den svarta ramen och nu blev LO-en "hel".

Gjorde härom natten LO:n med ugglor på. Jag älskar dessa ugglor och min tanke från början med LO-en var något helt annat. Det är en av de saker jag uppskattar med scrapping. Det är ett skapande där man inte riktigt vet resultatet förrän man är klar.

Mvh Malin

måndag 15 juni 2009

Lika men ändå olika


Här kommer två LO som är scrappade efter samma utmaning på butiken Designats sista scrapmara. (Vi saknar er, Camilla och Malin!) Den översta är gjord av Malin och är ett kort på hennes barn Lisa och Hampus och den undra är gjord av Anna och är på hennes söta systerson Caleb. Visst är det kul att trots att man har utgått från samma skiss så blir det olika men lika.

söndag 14 juni 2009

Vi har en blog!

Wow, Vi, Anna Andersson, Eva Alfredsson och Malin Scheier har precis nu fixat vår egen blogg!
Känns stort!
Följ med oss i vår scrap värld och se vad vi håller på med!
Välkomna att dela vårt intresse med oss!!